Előfizetői tartalom

Kásler Miklós bejelentette: az orosz koronavírus-vakcina is megkapta a zöld utat Magyarországon

Portfolio
A Nemzeti Népegészségügyi Központ befejezte a Szputnyik V oltás esetében a feltételül szabott hatósági vizsgálatokat, amelyek alapján megállapította, hogy a vakcina gyógyszerminőségi tekintetben a gyártói specifikációnak megfelelt, immunbiológiai szempontból pedig embereken alkalmazható - jelentette be Kásler Miklós, az EMMI minisztere Facebook-posztjában.

Mint fogalmaz: A szakhatósági döntés értelmében a Pfizer/BioNTech, a Moderna, és az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinája után újabb oltóanyag kapta meg az engedélyt a magyarországi használatra. Így mostantól négy vakcina áll rendelkezésünkre a koronavírus elleni harcban. Mint arról beszámoltunk, Magyarország egymillió főnek elegendő, kétmillió adag vakcinát vásárolt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés