Előfizetői tartalom

Úgy osztogatja a koronavírus-vakcinát India, akár a cukrot

MTI
Az indiai kormány sürgősséggel jóváhagyott egy százezer adagos vakcinaszállítmányt Kambodzsának, és azt tervezi, hogy Mongóliának és több csendes-óceáni szigetországnak is szállít oltóanyagot a koronavírus ellen. Afganisztánba pedig már meg is érkezett egy félmillió adagos szállítmánya - közölték tisztségviselők vasárnap.

Minden jel szerint Újdelhi a "vakcinadiplomáciában" is fel akarja venni a versenyt Pekinggel - állapította meg a Reuters hírügynökség. Narendra Modi kormánya már több millió adag vakcinát adományozott közeli országoknak az AstraZeneca cég által kifejlesztett, de helyben gyártott oltóanyagból, noha az indiai oltókampány is csak éppen elkezdődött. Modi regionális kapcsolatainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés