Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatban tett fontos lépést az állam a tiltakozó orvosoknak

Portfolio
Úgy tűnik, az utolsó pillanatban (még a március elsejei határidő előtt) fontos engedményeket tett, vagy legalábbis ígért meg az Országos Kórházi Főigazgatóság az új egészségügyi szolgálati jogviszony béreket érintő részeit illetően a Magyar Orvosi Kamara és az egyre hangosabban tiltakozó orvosok számára. Mindez fontos szempont lehet, mert számtalan egészségügyi dolgozó most dönti el, marad-e az állami ellátórendszerben.

A magánegészségügy helye a reformfolyamatban Április 14-i online konferenciánkon az új szerződés hatásairól is szó lesz. Most érdemes regisztrálni: Információ és jelentkezés Szeptember 30-ig felülbírálják az ügyeleti díjakat, egyértelműsítik a fizetett pihenőidőre vonatkozó szabályt, és egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés