Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: drámai kórházi számok érkeztek a lezárás első napján

Portfolio
Alacsony számot, 2696 az új koronavírus-fertőzöttet jelentett mára a kormányzati portál, ezzel a járvány kezdete óta összesen 468 713 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 988 főre emelkedett. Kifejezetten kedvezőtlen fejlemény viszont, hogy egy nap alatt 479 fővel ugrott meg a kórházban ápoltak száma, így már közelíti a 8 ezres számot.

Látszólag örvendetes, hogy a szombati 7269 fő és a vasárnap közölt 6201 új fertőzött után ma "csak" 2696 új igazolt fertőzöttet talált meg a rendszer idehaza, de közben teljesen érthetetlen is, mert 24 ezer tesztet elvégeztek a hatóságok, ami alig marad el a megelőző napok számaitól. Ráadásul a mai alacsony adat egy nappal hamarabb érkezett, mint szokott (a keddi adatokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés