Előfizetői tartalom

Már most telítődnek a kórházak a robbanó harmadik járványhullám miatt

Portfolio
Akadozik az állami egészségügyi ellátás a harmadik járványhullám okozta kórházi terhelés felfutása miatt. Van olyan magyar nagyváros, amelyik szülészeti és gyermeksürgősségi ellátás nélkül maradt - számolt be az RTL Klub Híradója. Közben az állami járóbeteg-rendelők kapacitásai is kezdenek betelni, főleg, hogy jövő hét szerdától a szakrendelők egy részében oltópontokat hoznak létre. Az illetékes minisztérium azonban hangsúlyozta: a betegek ellátása zökkenőmentes.

A magánegészségügy helye a reformfolyamatban Mi vár a magánegészségügyi szolgáltatókra ebben a helyzetben? Április 14-i konferenciánkon kiderül, amelyen a részvétel díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött: Információ és jelentkezés Negyedik napja nem tudják ellátni a sürgős eseteket a mosonmagyaróvári...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés