FONTOS Pusztító háborúval fenyeget Kína, de van egy dolog, ami mindent megváltoztathat
 
Előfizetői tartalom

Euronews: mégsem kaphatják meg az unió közös védettségi igazolványát a kínai és orosz vakcinával beoltottak

Portfolio
Az Euronews a korábbi információkkal ellentétében úgy értesült, hogy nem kaphatnak uniós védettségi igazolást azok, akik olyan védőoltást kapnak, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség nem hagyott jóvá, ez jelenleg praktikusan azt jelentené, hogy az unió közös védettségi igazolványát mégsem kaphatják meg azok, akik kínai vagy orosz oltást kaptak. A lap egy tegnapi, zárt ajtók mögötti megbeszélésre hivatkozik.

Nem kaphatnak uniós védettségi igazolást azok, akik olyan védőoltást kapnak, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség nem hagyott jóvá, írja az Euronews két uniós biztos közötti beszélgetésre hivatkozva. A lap birtokába került leirat szerint a bizottság alelnöke Margaritisz Skínász azt mondta, hogy Az Európai Gyógyszerügynökség által nem engedélyezett oltóanyagokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés