Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely szerint áprilisban talán már leülhetünk egy étterem teraszára ebédelni

Portfolio
Gulyás Gergely egy online fogadóórán beszélt arról, hogy akár már áprilisban leülhetünk egy étterem teraszára ebédelni. Azt is elárulta, hogy egy sor nemzetközi sportrendezvényt lefújtak, de amit meg is tartanak, azokon sem keresünk. A Pfizer, a Sinopharm és a Szputnyik V-t gyártó Gamelaja Intézetben lehet bízni, az AstraZeneca a legmegbízhatatlanabb.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a XII. kerület parlamenti képviselőjével, Pokorni Zoltánnal és Fürjes Balázzsal, a Budapestért felelős államtitkárral online fogadóórát tartott, ahol azt kérdezték Gulyástól, a tervek szerint hány hét múlva ülhet le valaki egy étterem teraszára ebédelni? Gulyás válaszul azt mondta, „azt merném mondani, hogy áprilisban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés