Előfizetői tartalom

Itt a rendelet: a korlátozások április 8-ig maradnak, és megvan, hogyan nyit Magyarország

Portfolio
A kormány – az operatív törzs javaslatára – a védelmi intézkedéseket 2021. április 8. napjáig fenntartja. Amint beadják a 2,5 milliomodik oltást Magyarországon, életbe lép az a rendelet, amelynek részleteit ma tette közzé a kormány a Magyar Közlöny legfrissebb számában. Ekkor kinyithatnak a boltok, de 10 négyzetméterenként csak egy vásárlót engedhetnek be, és a kijárási korlátozás is később kezdődik innentől. Számításaink szerint április 10-én jöhet el ez a nap.

Konkrét időpont helyett a 2,5 milliomodik koronavírus-vakcina beadásához kötüötte a kormány annak a rendeletnek a hatályba lépését, amely a boltok, szolgáltatók korlátozott újranyitását engedi meg, a kijárási korlátozás szűkítését rendeli el. Arról is rendelkeztek, a kormány – az operatív törzs javaslatára – a védelmi intézkedéseket 2021. április 8. napjáig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés