Előfizetői tartalom

Falus András: Órák alatt halnak meg huszonéves fiatalok, akik egyszer már átestek a koronavíruson

Portfolio
Falus András immunológus a Népszavának adott interjújában azt mondta, hogy ma Magyarországon olyan huszonéves fiatalok halnak meg órák alatt, akik fél éve már tünetmentesen átestek a fertőzésen. Falus beszélt az oltásokról is: szerinte jó lenne tudnunk, hogy az oltások meddig adnak védettséget, de ezt leghamarabb csak egy év múlva tudhatjuk meg.

Több mint tizenkétezer variánsa lehet a koronavírusnak, és ezek közül egyáltalán nem biztos, hogy a vuhani volt az első - mondta Falus András immunológus a Népszavának adott interjújában. Elmondása szerint a vírus nem élőlény, tehát nem osztódik, hanem megsokszorozza, másoltatja magát a megfertőzött sejttel, és a folyamatot ahhoz hasonlította, amikor a szerzetesek másolták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés