Előfizetői tartalom

Új koronavírus-jövő vár Magyarországra? Jön az átvészeléses immunitás

Portfolio
A koronavírus elleni vakcinák beadásának és így a nyájimmunitás kialakulásának kilátásait boncolgatták legutóbbi riportjaikban az RTL Klub és az ATV híradói. Ennek apropója az volt, hogy az oltások beadásának látványos tempója miatt egyre közelebb kerül az a pont, amikor idehaza minden regisztrált megkapja az oltását és miközben rengeteg vakcina áll rendelkezésre, nem lesz kit oltani. Ezért nagyon érdekes kérdés lesz, hogy mi következik ez után az egyének és a teljes társadalom szintjén.

Elsőként a Portfolio járta körül vasárnap esti elemzésében azt az új helyzetet, hogy miközben nemzetközi viszonylatban is rendkívül gyors tempóban fut fel a beoltottak száma Magyarországon, addig az oltásra regisztrálók száma nem növekszik ilyen ütemben. Ezért hamarosan eljöhet az a pillanat, amikor a beoltottak száma a jelenlegi rendszert feltételezve egy plafonba ütközik....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés