Előfizetői tartalom

Kapjanak felmentést a korlátozások alól a beoltottak Magyarországon? És ha igen, akkor mi alól? Szavazz nálunk!

Portfolio
Alig indult el az újranyitás első fázisa szerdán, máris szóba került a következő szakasz: a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara javaslata előnyös helyzetbe juttatná a beoltottakat Magyarországon, ami összecseng a kormányfő korábbi kommunikációjával. Cikkünkben ezért megszavaztatjuk olvasóinkkal, hogy mit gondolnak az oltási igazolványhoz társított kiváltságokhoz.

Egyre többször kerül szóba idehaza az, hogy a beoltottak kapjanak felmentést bizonyos korlátozó intézkedések alól. Most legutóbb a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara érvelt ez mellett. Ezért jöjjön a Portfolio villám konzultációja: ezúttal is kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, mit gondolnak arról, hogy a kormány kedvezményeket tervez adni a beoltottak számára. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés