Előfizetői tartalom

Megakadályoznák a tanárok az iskolák újranyitását!

Portfolio
Az elmúlt időszakban konstruktív, a kormányzattal is egyezségre törekvő szakszervezet, a Pedagógusok Szakszervezete kemény hangú bejegyzésben állt ki amellett, hogy a kormány ne nyissa meg az iskolákat április 19-én. Azt követelik, hogy maradjanak zárva az iskolák, ha mégis kinyitnának, akkor ne menjenek dolgozni a tanárok.

"Ha számít Neked az emberélet..." címmel jelent meg a Pedagógusok Szakszervezetének friss Facebook-bejegyzése, amely azt írja, hogy a kormány április 19-én becsenget az oktatási intézményekben. A szakszervezetek korábban többször is kérték a kormányt, hogy ne nyissa meg addig az iskolákat, ameddig magas a fertőzésszám, illetve amíg nem alakul ki a tanárok védettsége a koronavírussal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés