Előfizetői tartalom

Felhőbe költözik a MÁV és a Volán

Portfolio
A Máv-Start értékesítésének egyre több csatornáját kiszolgáló jegyértékesítési rendszerből az indulása óta több mint 200 millió díjterméket értékesítettek, közel 160 milliárd forint értékben. Az idei évben megvalósul a rendszer kiterjesztése a Volánbuszra is, így az utasok egységes felületen tudják majd megváltani a menetjegyeiket és bérleteiket. A jegyértékesítési rendszer fejlesztése és tesztelése részben az Oracle felhőjében történik.

A jegyértékesítő rendszert a MÁV Szolgáltató Központ szakemberei fejlesztik az Oracle technológiái, eszközei és a cég tanácsadási szolgáltatásának támogatásával. A fejlesztésen és tesztelésen túl az éles rendszer alapját is az Oracle megoldások képezik, mint amilyen az adtabáziskezelő, a virtualizációs szoftver és köztesszoftver-megoldások. Az internetes jegyértékesítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés