FONTOS Nincs megállás, tovább vágta a kamatot az MNB!
 
Előfizetői tartalom

A magyar egészségügy az elmúlt fél évszázad legnehezebb napjait éli most is

Portfolio
A magyar egészségügy az elmúlt fél évszázad legnehezebb napjait, heteit éli, az egészségügyi dolgozók soha nem látott kihívásokkal, eddig nem tapasztalt terheléssel szembesülnek nap mint nap, és ennek a helyzetnek a kezelésére egyelőre sehol a világon nincs előre megírt, a változó helyzethez alkalmazkodó szabályrendszer, amit követni lehetne - írja pénteki közleményében a Magyar Orvosi Kamara, amely ezért új javaslattal állt elő.

Ez a rendkívüli helyzet ugyanakkor hihetetlen energiákat szabadított fel, kreativitásra,  új megoldások keresésére sarkallta az egészségügyet, aminek a következtében számos intézmény kiváló helyi megoldásokkal állt elő. Megoldásokkal, amelyek javítják az ellátás minőségét és eredményességét, illetve könnyítettek a frontvonalban dolgozók mindennapjain - fogalmaz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés