Előfizetői tartalom

Nagyon jó hírek érkeztek a koronavírus elleni vakcinákról

Portfolio
A világon 148 353 905 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 131 636, a gyógyultaké 85 984 055 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint. Szerdán ülésezik a kormány, ahol előkerülnek a nyitás kérdései. Közben idehaza bejelentették, hogy most már nem a rendelkezésre álló vakcinamennyiség a szűk kapacitása az oltások felvételének, hanem az érintettek magatartása. Szerdán több nemzetközi felmérésből is kiderült, hogy a koronavírus elleni vakcinák mennyire hatásosak. Ezek szerint például már egyetlen Pfizer- vagy AstraZeneca-oltás is nagyban csökkenti a fertőzés továbbadásának esélyét, valamint a Pfizer/BioNTech-vakcina az indiai mutáció ellen is védhet.

2021. április 28. 19:25 Megosztás A britek már megrendelték a harmadik oltást A brit kormány 60 millió adagot rendelt a Pfizer és a BioNTech által a koronavírus ellen közösen kifejlesztett oltóanyagból kizárólag arra a célra, hogy ezeket a dózisokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés