Előfizetői tartalom

Rendkívüli oltási nap: megvan a 4 millió beoltott, nyitnak az intézmények, a fiatalok is sorra kerülnek

Portfolio
Ma is megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját az operatív törzs, ahol többek között elhangzott, hogy terheléses támadás érte az informatikai rendszert, ezért állt le ma a lehetőség az oltásra való jelentkezésre, hogy a Pfizer-vakcinák mai rendelkezésre bocsátását az tette lehetővé, hogy az operatív törzs úgy döntött, a május 10-től kezdődő hétre helyezik át a 16-18 évesek beoltását, de arról is tájékoztatott az operatív törzs, hogy az AstraZeneca vakcinájának a beoltási módozatát felszabadítják, módosítják.

2021. április 30. 22:39 Megosztás Elfogyott pénteken a Pfizer, szombat reggeltől újra lehet Sinopharm és AstraZeneca oltásokra időpont Miután a péntekre meghirdetett rendkívüli oltási nap reggelén lehalt az online oltási időpontfoglalás a vakcinákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés