Előfizetői tartalom

Megjöttek a kormány új tervei - Mi vár a nyugdíjasokra?

Portfolio
Idén megkezdődött a 13. havi nyugdíj visszaépítése. Ennek egy heti tétele, valamint a nyugdíjprémium kifizetése idén 130 milliárd forintos kiadást jelent a költségvetés számára - olvasható ki a konvergencia programból, amely a következő évekre dinamikus GDP-növekedéssel számol. Ez pedig kedvező hír az időskorúak számára is.

Megjelent a frissített konvergencia program, amelyből kiolvashatók a kormány legfontosabb makrogazdasági várakozásai. Ez alapján pedig a nyugdíjasok is fontos, a jövőbeli jövedelmi helyzetüket meghatározó információkhoz jutnak. A konvergenciaprogramról már több cikkünkben is beszámoltunk: Kapcsolódó cikkünk 2021. 05. 01. Kiterítette a lapjait a kormány: mi vár a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés