Előfizetői tartalom

90 ezer fiatal regisztrált, még ma lehet jelentkezni a koronavírus-védőoltásra

Portfolio
Csütörtökön kezdődik a 16-18 évesek oltása a kórházi oltópontokon - írja mai emlékeztetőjében a kormányzati koronavírus-portál.  Az érvényesen regisztrált és SMS-ben értesített fiatalok még ma tudnak az interneten időpontot foglalni, ha eddig nem tették. Eddig több mint 90 ezer fiatal regisztrációját fogadták be, és többségük már le is foglalta az időpontot.

A portál felhívja a figyelmet, hogy aki még nem tette, még ma jelentkezhet a www.eeszt.gov.hu honlapon. A 18 év alattiak csak szülői hozzájáruló nyilatkozat esetén olthatóak, ezért fontos, hogy számukra letölthető nyilatkozatot kinyomtatva, kitöltve és aláírva vigyék magukkal az oltásra. A nyilatkozat itt (pdf) tölthető le. A kamaszok oltása május 13. csütörtöktől - május...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés