Előfizetői tartalom

Rövidítik, majd eltörlik az olaszoknál is az éjszakai kijárási tilalmat

MTI
A koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos feloldásának részeként Olaszországban lerövidítik az éjszakai kijárási tilalmat, június 21-től pedig teljesen el is törlik, miközben egyre több tartományban csak a szájmaszkhasználat marad kötelező az óvintézkedésekből - jelentette be az olasz miniszterelnöki hivatal hétfőn, amely napon megnyitották a turisták előtt az olaszországi határokat.

A jelenleg este tíz órától reggel ötig tartó kijárási tilalom kezdetét a következő napokban 23 órára tolják ki. Június 7-től a kijárási tilalom már csak éjféltől lép életbe, majd június 21-től teljesen eltörlik. Az éjszakai kijárási tilalom október utolsó hetétől volt érvényben. Egyes régiókban már korábban megszűnik a kijárási tilalom, mivel június elsejétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés