Előfizetői tartalom

Közeleg az igazság pillanata: már 140 ezer magyar bebiztosította magát a Brexit ellen

További majdnem tízezer magyar kért tartós letelepedési engedélyt az első negyedévben az Egyesült Királyságban, így összesen már 140 ezren jelezték, hogy a Brexit után is maradnának az országban. Elvileg még június végéig van erre lehetőség, vagyis hamarosan kiderülhet, pontosan hány magyar él a szigetországban a statisztikák korábbi megbízhatatlansága után.

Újabb tizezer magyar maradna a Brexit után is Március végéig 140 460 magyar nemzetiségű ember kért tartós letelepedési engedélyt az Egyesült Királyságban, ez újabb 9340 regisztrációt jelent az első negyedévben – derül ki a brit belügyminisztérium (Home Office) csütörtökön megjelent adataiból. Ezzel jelentősen lelassult a regisztráció a tavalyi negyedik negyedévben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés