Előfizetői tartalom

Nyáron ismét diákmunkások tömegeire lesz szükség

MTI
Nyáron nem csupán az idénymunkák, hanem az újranyitó vendéglátó- és szálláshelyek, a visszatérő rendezvények, illetve a kereskedelmi szektorban működő cégek is jelentős plusz munkaerőt fognak igényelni, amelynek kielégítésében kiemelt szerep jut a diákmunkának - közölte a Trenkwalder munkaerő-kölcsönző és -közvetítő csütörtökön az MTI-vel.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a nyári hónapokban a 15-24 év közötti korosztályból foglalkoztatottak száma megközelítheti a 300 ezres szintet, miközben tavaly júniusban ebben a korosztályban 257 ezren, az idén áprilisban pedig 271 ezren dolgoztak. Nógrádi József, a Trenkwalder kereskedelmi igazgatója a közlemény szerint elmondta, hogy a külföldi munkaerő még nem tért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés