Előfizetői tartalom

A járvány évében is gyarapította vagyonát és növelte támogatásait az MNB Alapítvány

Portfolio
A pandémia évét is eredményesen zárta a Pallas Athéné Alapítvány - MNB Alapítvány -, amelynek vagyona 2020-ban 2,15 milliárddal 283 milliárd forintra nőtt. Az alapítvány tavaly 1,3 milliárdot fordított kiterjedt támogatási programjaira. Eddigi működése során már több mint 11 milliárd forint értékben támogatott 1600 oktatási és tudományos pályázatot.

A Pallas Athéné Domus Meriti Alapítvány legfontosabb célja az értékteremtés, a magyar szellemi tőke gyarapítása és az épített örökség védelme. Az alapító által juttatott vagyont az alapítvány 2020-ban is körültekintően és eredményesen kezelte. Annak hozamából 2020-ban is támogatta az oktatási és tudományos tevékenységet, és folytatta a történelmi jelentőségű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés