Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: az indiai mutáns miatt berobbant a járvány, elmaradhat a nyitás a briteknél

Portfolio
Lapértesülések szerint Boris Johnson brit miniszterelnök elhalasztja az Egyesült Királyság gazdaságának utolsó nyitási fázisát, a témában délután sajtótájékoztatót tart a kormányfő. A brit járványhelyzet követése azért fontos, mert az országban a jelek szerint dominánssá vált indiai variáns miatt a járványgörbe a magas átoltottság ellenére újra emelkedőben van.

Boris Johnson brit kormányfő helyi lapértesülések szerint tovább fogja halasztani a nyitás utolsó fázisát: június 21. napja helyett július 19-ére kerülhet át a nyitási időpont. Jelenleg kötelező sok helyen a maszk viselése, beltéren és kültéren is korlátozott számban tarthatnak találkozókat, és továbbra is, ahol lehet, home office-t javasolnak. A brit miniszterelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés