Előfizetői tartalom

Novák Katalin: egyelőre az egészségügyben lesz kötelező az oltás, aztán „majd meglátjuk”

Portfolio
Van esély arra, hogy a delta variáns miatt ismét erősödik a járvány, ennek leküzdésére az egyetlen fegyverünk a védőoltás – mondta hétfői sajtótájékoztatóján Novák Katalin, a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője. Az eseményen elhangzott, hogy a közeljövőben több milliárd forint támogatást kaphat a magyar könnyűzenei szektor és a könyvkiadás.

Csak a védőoltással tudjuk legyőzni a koronavírus-járvány negyedik, vagy akár minden további hullámát – szögezte le Novák Katalin családokért felelős miniszter. Aki nincs beoltva, az nagyobb veszélynek van kitéve, mint a korábbi hullámokban, ugyanis a delta variáns fertőzőbb - mondta a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs vezetője. Novák Katalin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés