Előfizetői tartalom

Terjed a vírus a világban, egyre több országban jöhet újabb szigorítás

Portfolio
A világon 191,3 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4,11 millió fő a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint. Magyarországon a szerdai reggeli adatközlés szerint 56 új fertőzöttet igazoltak, és nem volt újabb áldozata a járványnak. Mindeközben több országban újra emelkedik a koronavírusos esetek száma, így Montenegróban és Horvátországban is újabb szigorítás jöhet, Izraelben pedig mától lépett érvénybe az új korlátozás.

2021. július 21. 21:31 Megosztás Portugáliában a tanévkezdetig be kívánják oltani a 12-17 éves korosztályt A delta koronavírus-variáns által súlyosan érintett Portugáliában a tanévkezdetig be kívánják oltani a 12-17 éves korosztályt - közölte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés