Előfizetői tartalom

Itt a lista, ez a világ 10 legjobb légitársasága

Portfolio
Rengetegen megkapták már a koronavírus elleni védőoltásukat, így sokan már jóval bátrabbak, ha utazásról van szó, pláne ha repülőútról. Az Airline Ratings éves összehasonlító elemzéséből most kiderült az is, hogy melyik légitársaságokat érdemes választani, hiszen egy rangsort közöltek a legjobb légitársaságokról. A különböző légitársaságokat számos szempont alapján értékelték, beleértve a biztonságot és az innovációt.

Ahhoz, hogy egy légitársaság felkerüljön a listára, "hétcsillagos biztonsági minősítést" kell elérnie – írták a weboldal szerkesztői. A rangsorolásnál figyelembe vették a repülési élmény és az utasok kényelmének javulását is. A weboldalon keresztül beérkezett utasvélemények szintén szerepet játszottak abban, hogy melyik légitársaság került a legjobbak közé....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés