FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Új emeletes vonattal lehet utazni a Balaton déli partján

Portfolio
A hazai turizmus fellendülése és a kiváló időjárás miatt a legtöbb hétvégi balatoni vonat teljes foglaltsággal közlekedik, ezért a megnövekedett utasforgalom kiszolgálása érdekében, a MÁV-START egy újabb KISS emeletes motorvonattal, Panoráma expresszvonat néven új járatot indít vasárnaponként Fonyód és Kőbánya-Kispest között - derül ki a MÁV közleményéből.

A már ismert Jégmadár és Napfürdő expresszvonat mellett, egész augusztusban, vasárnaponként fog közlekedni a Panoráma expressz, amely 16:57-kor indul Fonyódról, KISS emeletes motorvonattal . Az expresszvonat Balatonboglár, Balatonlelle, Balatonszemes, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Zamárdi, Siófok, Szabadisóstó, Balatonaliga, Székesfehérvár és Kelenföld állomásokon megállva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés