Előfizetői tartalom

Zacher Gábor ilyen nagy számban embereket meghalni még nem látott

Portfolio
Zacher Gábor a Hatvani Kórház főorvosaként és mentőorvosként végigdolgozta az elmúlt másfél évet, volt, hogy 420-440 órát dolgozott egy hónapban. Az ország legismertebb toxikológusa a Heteknek adott interjújában beszélt arról is, hogy bár már több mint harmincöt éve van a pályán, ilyen nagy számban még nem látott embereket meghalni, mint a koronavírus-járvány alatt.

Az interjúban, amelyet az atv.hu szemlézett, Zacher Gábor elmondta, szerinte érthető, hogy az egészségügyi dolgozók elfáradtak, hiszen rengeteg beteg volt, és nagyon sok negatív élmény érte őket. Ilyen mennyiségű halotti zárójelentést még nem írtam, ennyi rossz hírt családokkal még nem közöltem, hogy meghalt, vagy hogy jöjjenek be, búcsúzzanak a szülőtől, gyerektől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés