Előfizetői tartalom

Elárulta Orbán Viktor, hogy mikor, kiknek és milyen korlátozások lehetségesek a negyedik hullámban

Portfolio
Milyen napi fertőzöttségi számok mellett lehetségesek újra korlátozások a negyedik hullámban és ezek kiket érinthetnek – ezeket a kérdéseket tette fel péntek reggel Orbán Viktor miniszterelnöknek a műsorvezető a Kossuth Rádióban, aki határozott válaszokat adott. Ezek lényege az, hogy csak végső esetben lesznek lezárások és azok is csak az oltatlanokat fogják érinteni.

Lehet gyors járványfelfutás Miután a 13. havi nyugdíj gyorsított kifizetésének tervét bejelentette a kormányfő, áttértek a beszélgetés végén a koronavírus-járvány negyedik hullámának témájára. A műsorvezető utalt rá, hogy a szomszédos szerbeknél a jól indult oltási kampány, de ennek ellenére is nemrég napi 1000-1500 főre ugrott az új fertőzöttek száma és azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés