Előfizetői tartalom

Itt van Orbán Viktor nagy bejelentése a magyar nyugdíjasoknak

Portfolio
Azért küzdök, hogy a csak négy év alatt odaadni tervezett teljes 13. havi nyugdíjat már 2022-ben, azaz felgyorsítva odaadjuk az érintetteknek – jelentette be új intézkedési tervként a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában Orbán Viktor. A kormányfő azt is jelezte, hogy a gyors minimálbér-emelést körültekintően, a cégek kompenzálásán keresztül kell megtenni, nehogy megnőjön a munkanélküliség, és azt is érzékeltette, hogy személy szerint nem támogatja a munkahelyeken annak a jognak a megadását, hogy kötelezővé tehessék az oltást, de vita van még a kormányon belül, amit rövidesen lezárnak. Alábbi hírfolyamunkban a legfontosabb elhangzott információkat tudósítottuk.

2021. szeptember 24. 09:37 Megosztás Elárulta Orbán Viktor, hogy mikor, kiknek és milyen korlátozások lehetségesek a negyedik hullámban Milyen napi fertőzöttségi számok mellett lehetségesek újra korlátozások a negyedik hullámban és ezek kiket érinthetnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés