Előfizetői tartalom

Itt az ország, ahol hivatalosan még mindig nincs koronavírusos beteg

Portfolio
Hosszú cikkben ír a CNN Türkmenisztánról, amely azon kevés ország egyike, ahol még nem regisztráltak hivatalosan koronavírusos megbetegedéseket. Miközben a türkmén kormány kitart amellett, hogy a vírusról szóló jelentések hamisak, független szervezetek, aktivisták, újságírók szerint bizonyítékok vannak arra, hogy az ország már a harmadik járványhullámmal küzd.

A járvány kezdete óta Türkmenisztánban egyetlen Covid-19-es eset sem fordult elő, legalábbis ezt állítja a közép-ázsiai ország kormánya. A Johns Hopkins Egyetem és az Egészségügyi Világszervezet által összegyűjtött adatok alapján a közel 6 milliós Türkmenisztán egyike annak a legalább öt országnak, amely egyetlen koronavírusos megbetegedést sem jelentett. Ezek közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés