FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Zacher Gábor: most vittünk be egy oltástagadót koronavírussal

Múlt hétig minden koronavírusos beteget a megyei, centrumkórházakba kellett vinniük a mentőknek, most azonban már az enyhe vagy középsúlyos ellátást igénylő betegeket is a helyi kórházakba viszik, speciálisan elkülönített, úgynevezett Covid-osztályokra - értesült a Portfolio. Ez is mutatja, hogy több az eset, romlik a járványhelyzet. Zacher Gábor, a hatvani kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvos kiemelte: egyre többször fordul elő, hogy amikor nem covidos esethez riasztják a mentőket, kiderül, hogy koronavírus-fertőzött a beteg.

Most vittünk be egy oltástagadó beteget koronavírussal. A terápiát elfogadta, mert lélegeztetnünk kellett, de ellátás közben sem mondta azt, hogy érdemes lett volna beoltatnia magát – válaszolta a Portfolio megkeresésére két mentős eset között Zacher Gábor hétfő délután. A hatvani Albert Schweitzer Hórház sürgősségi osztályán dolgozó orvos szerint egyre több esetnél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés