Előfizetői tartalom

Három fontos javaslattal állt elő Brüsszel az uniós zöld megállapodás elérése érdekében

Portfolio
Az Európai Bizottság szerdán három új kezdeményezést fogadott el, melyek ahhoz szükségesek, hogy az Európai Unió valóra váltsa az európai zöld megállapodásban foglaltakat. A Bizottság új szabályokat javasolt az uniós piac kiszolgálása céljából végzett erdőirtás visszaszorítására, illetve az unión belüli hulladékszállításra, továbbá egy új talajvédelmi stratégiát is előterjesztett.

Erdőirtás korlátozási javaslat A Bizottság új rendeletre tesz javaslatot az uniós piac kiszolgálása céljából végzett erdőirtás és erdőpusztulás megfékezésére. Az 1990-től 2020-ig terjedő időszakban a világ 420 millió hektár erdőt veszített el, ami nagyobb terület, mint az Európai Unióé. A javasolt új szabályok garantálnák, hogy az uniós polgárok által az uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés