Előfizetői tartalom

Amerikai Egészségügyi Intézet-vezetője: nincs ok pánikra az omikron miatt

Portfolio
Nincs ok a pánikra az új dél-afrikai, az omikron variáns megjelenése miatt, amely akár az emlékeztető oltásoknak is lendületet adhat - mondta Francis Collins, az Amerikai Egészségügyi Intézet igazgatója, aki szerint a vakcinák hatásosak voltak az eddigi variánsok ellen, és az omikronnál is működhetnek, írja a Bloomberg.

Francis Collins, az Amerikai Egészségügyi Intézet (a National Institutes of Health, NIH) igazgatója - a Bloomberg cikke szerint - azt is közölte, hogy arra számítanak, hogy a jelenlegi vakcinák elegendőek lesznek a védelem biztosításához, amelyet különösen az emlékeztető adagok biztosítanak. A Dél-Afrikában azonosított szupervariáns, az omikron névre keresztelt koronavírus-mutáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés