Előfizetői tartalom

Duda Ernő: kőkorszaki oltást fog gyártani Magyarország

Portfolio
A debreceni gyár nagyon jó lesz arra, hogy az eddig ismert védőoltásoknak egy részét, meg a Covid elleni első generációs vakcinákat előállítsuk, de egy messenger alapú vakcinát előállító gyár alkalmas lenne, hogy a következő hullámok ellen azonnali védőoltást tudjunk készíteni hónapokon belül - mondta Duda Ernő virológus-immunológus a Magyar Narancsnak adott interjújában.

A debreceni oltóanyaggyárban elölt vírus alapú koronavírus elleni oltásokat is fognak gyártani. Duda Ernő virológus-immunológus, a Szegedi Tudományegyetem professzor emeritusa a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta: ez a leghagyományosabb vagy legósdibb, a legkevésbé korszerű technológia. Kétségkívül alkalmas, de – hogy is mondjam – kőkorszaki technológia. Nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés