Előfizetői tartalom

Kiderült: kritikus pillanatban távozik Magyarország állandó uniós nagykövete

Portfolio
Távozik posztjáról Magyarország állandó uniós képviselője, Stelbaczky Tibor (képünkön balra), így a kontinens - és az EU - legújabb kori történetének egyik legmeghatározóbb pillanatában üresedik meg a poszt – írja mai hírlevelében a Politico, amellyel megerősítette a Magyarországon már pénteken szárnyra kapott értesülést. A befolyásos brüsszeli lap nagyon érdekes információkat is hallott a távozáshoz vezető út lehetséges hátteréről.

A brüsszeli lap Playbook nevű hírlevele elérte Stelbaczkyt, aki kapcsán azt írta: „nincs bulihangulatban”, de a nagykövet nem kívánt nyilatkozni távozásának okairól. A lap a Magyarországhoz közel álló országok diplomatáitól azt hallotta – az itthon is megjelent értesüléssel összhangban -, hogy a magyar nagykövet már egy ideje tervezte a távozását. Az összefoglaló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés