Előfizetői tartalom

Nem jön ki a matek a pedagógusok béremelési ígéreténél a PSZ alelnöke szerint

Portfolio
Nem megfelelő a kormány számítása, mert a diplomás átlagkereset is emelkedni fog 2025-ig, tehát a mostani viszonyokhoz kalkulált 80 százalékra történő felzárkóztatás nem fog stimmelni három év múlva – fejtette ki meglátását a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke az Inforádióban. Totyik Tamás szerint a versenyszférában komolyabb béremelések lesznek, így újra le fog maradni a pedagógusok bére.

Nagyon sok a bizonytalanság, és a kormány a mostani diplomás átlagkeresettel számol, de azt nem tudni, hogy ez mekkora lesz 2025-ben-  jelentette ki az InfoRádió kérdésére Totyik Tamás, a Pedagógusok Szakszervezetének alelnöke. Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 14. Véget ért a tüntetés az oktatásért, országos sztrájkot jelentettek be 2022. 10. 14. Későn jön és nem elég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés