Előfizetői tartalom

Gázvezeték robbant Litvániában

Portfolio
Robbanás történt pénteken a Litvániát és Lettországot összekötő gázvezetéken - közölte a Reuters hírügynökséggel a litván Amber Grid gázszállító vállalat. Az LRT litván közszolgálati műsorszolgáltató által közzétett videón látható, hogy a robbanás helyszínén, az észak-litvániai Panevezys megyében tűz tombol, írja a Reuters.

A lángok mintegy 50 méter magasra emelkedtek, és legalább 17 kilométeres távolságból is láthatóak voltak - jelentette az LRT. "Vizsgáljuk a robbanás okát" - mondta a Amber Grid szóvivője. Povilas Balciunas, a közeli Pasvalys város közigazgatásának vezetője a Reutersnek azt mondta, hogy a tűzoltók jelenleg nem oltják a tüzet, mivel egy nagy gázlángról van szó, és minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés