Előfizetői tartalom

Időjárás: az összes megyére riasztást adtak ki

Portfolio
Zivatar miatt kiadta veszélyjelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely időjárás-előrejelzésében közölte: a felhős ég mellett eleinte csak időszakosan süthet ki a nap, és elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak, a zivatarok környezetében pedig viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23 és 28 fok között alakul.

Gyenge hidegfront érkezett, a megélénkülő, néhol megerősödő északnyugati, nyugati széllel pedig pár fokkal hűvösebb levegő áramlik fölénk. A felhős ég mellett eleinte csak időszakosan süthet ki a nap, és elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak, de napközben nyugat felől szűnik a csapadék, és a felhőzet is elkezd felszakadni - írta reggeli Facebook-posztjában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés