Előfizetői tartalom

Bezárja debreceni bázisát a Wizz Air

Portfolio
A Wizz Air bejelentette, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren állomásozó repülőgépét Budapestre helyezi át. Az áttelepítésre 2024. október 27-én kerül sor, így a nyári menetrendet nem érinti a változás. Az utasoknak Debrecenből továbbra is elérhetőek lesznek a légitársaság járatai Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába – számolt be az Infostart.

A Wizz Air közleménye szerint ezzel a lépéssel a cég képes lesz konszolidálni működését a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A cég az érintett dolgozóinak alternatív állásokat ajánlottak fel magyar, európai és Európán kívüli bázisaikon.Az érintett utasokat pedig a Wizz Air hamarosan emailen értesíti. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, akik közvetítőn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés