Előfizetői tartalom

3.2 százalékkal növekedett az amerikai gazdaság

Portfolio
A fogyasztási hajlandóság erősödésének köszönhetően 2010 első negyedévében tovább élénkült az amerikai gazdaság. Az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium adatai szerint a január-márciusi időszakban évesített negyedéves alapon 3.2 százalékos volt a növekedés, amiben semmi meglepő nincs, tekintettel arra, hogy az elemzői konszenzus 3.3 százalék volt.

A növekedés motorját a fogyasztás fűtötte, három hónap alatt (évesített negyedéves alapon) ugyanis összesen 3.6 százalékkal nőtt a fogyasztás, kisebb pozitív meglepetést okozva azu elemzők számára, tekintettel arra, hogy prognózisaikban 3.3 százalék körüli értékek szerepeltek. További jó hír, hogy a fogyasztához hasonlóan a beruházások a végső értékesítések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés