Előfizetői tartalom

75 milliárdos bírságot kaptunk Brüsszeltől (2.)

MTI
Napokon belül elindulhatnak a kifizetések a leállított operatív programoknál - tudatta Johannes Hahn regionális politikáért felelős uniós biztos hétfőn Brüsszelben, miután tárgyalt Lázár Jánossal, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárral, a Nemzeti Fejlesztés Ügynökséget irányító kormánybiztossal. Lázár János ugyanitt úgy fogalmazott, hogy a korrekció, amivel Brüsszel "bünteti" Magyarországot, 69-75 milliárd forintra tehető.

Elfogadtuk a javaslatot Magyarország elfogadja az Európai Bizottság javaslatát az uniós támogatások öt százalékos korrekciójára tíz olyan operatív program esetében, amelyet a mérnökkamarai regisztráció és a magyar nyelvtudás követelménye érint - jelentette be Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfőn Brüsszelben, miután tárgyalt Johannes Hahn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés