Előfizetői tartalom

A Brexit újratárgyalását akarják a britek, az EU máris beintett

Portfolio
A brit parlament alsóházában kedd este lezajlott szavazások alapján egyelőre annyi látszik, hogy a képviselők többsége el akarja kerülni a megállapodás nélküli Brexitet és arra adott felhatalmazást Theresa Maynek, hogy próbálja újratárgyalni (lecserélni) a megállapodás részét képező északír-ír tartalékmegoldást. Az EU elnöke és az ír, illetve francia kormány felől azonban rögtön jött az elutasítás az újratárgyalásra. Egyelőre nem egyértelmű tehát, hogy a britek merre tudnak tovább haladni.

2019. január 29. 22:06 Megosztás Pillanatok alatt nagy pofont kapott az EU-tól May és a brit képviselők többsége Pillanatokkal azután, hogy a brit parlament alsóházának többsége megszavazta azt a módosító indítványt, hogy le kell cserélni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés