Előfizetői tartalom

A Brexitről és Theresa May-ről fog szólni a ma kezdődő EU-csúcs

Portfolio
A Brexit ellopta a showt más témáktól, így a migrációtól és a következő uniós keretköltségvetéstől az Európai Tanács csütörtökön kezdődő kétnapos ülésén. Az EU27-ek előbb meghallgatják Theresa Mayt, és lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, hogy gesztust gyakoroljanak. Kivéve egy dolgot: a november 25-én kitárgyalt kilépési megállapodás újratárgyalását - mutatnak rá magas rangú uniós források.

A Bruxinfo a beharangozójában azt írja, hogy első ízben tart érdemi vitát az Európai Tanács csütörtökön délután a 2021 és 2027 közötti keretköltségvetésről, ám a figyelem - nem először - mégis egy másik témára, a brit kilépésre irányul. A vezetők rögtön a hosszúra tervezett pénzügyi vita után meghallgatják brit kollégájuk helyzetértékelését a Csatorna másik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés