Előfizetői tartalom

A britek közel fele szerint May valójában az EU-ban tartaná Nagy-Britanniát

MTI
A brit választóknak csaknem a fele úgy gondolja, hogy Theresa May miniszterelnök valójában az Európai Unióban tartaná Nagy-Britanniát, ha módja nyílna rá. A legfrissebb felmérés szerint többen gondolják ezt a konzervatív párti kormányfőről, mint Jeremy Corbynról, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt (Labour) vezetőjéről.

A legnagyobb brit közvélemény-kutató csoport, a YouGov éppen fél évvel a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) 2019. március 29-ére várható időpontja előtt ismertette a The Times című konzervatív brit napilap megbízásából végzett vizsgálatának eredményeit.Kimutatta, hogy a britek 48 százaléka szerint Theresa May inkább a további brit EU-tagságot választaná, ha nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés