Előfizetői tartalom

A britekkel kereskedsz? - Fontos figyelmeztetést adott ki az Európai Bizottság

Portfolio
Mivel továbbra is bizonytalan, hogy az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépési megállapodását elfogadja-e a brit parlament, reális az esélye a megállapodás nélküli kizuhanás forgatókönyvének március 30-án, ezért ma az Európai Bizottság az uniós cégek számára vám- és áfaügyi felkészítő anyagot adott ki a felkészülés segítése érdekében.

A mai napon indított tájékoztatási kampány a Bizottság azon aktuális törekvésének részét képezi, hogy felkészüljön arra az esetre, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lép ki az Európai Unióból. Ez a kampány azt hivatott elősegíteni, hogy az olyan vállalkozások, amelyek március 30. után továbbra is kereskedni kívánnak az Egyesült Királysággal, tájékoztatást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés