Előfizetői tartalom

A fenntarthatóság és a klímaváltozás lesz a vándorgyűlés központi témája

Portfolio
A fenntarthatóság és a klímaváltozás okozta gazdasági, nemzetgazdasági és társadalmi kihívások adják a központi témáját a csütörtökön kezdődő 57. Közgazdász-vándorgyűlésnek. A nyíregyházi esemény nyitó plenáris ülésén - ami a konferencia honlapján élőben is követhető lesz - előadást tart Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke és Nagy István agrárminiszter.

Az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) legnagyobb éves konferenciájának Nyíregyháza ad otthon 2019. szeptember 5. és 7. között. Az ÁSZ egyre nagyobb hangsúlyt helyez a gazdasági versenyképesség, a fenntarthatóság és a klímavédelem közötti összefüggések feltárásával. Az Országgyűlés 2018 októberében fogadta el "A 2018-2030 közötti időszakra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés