Előfizetői tartalom

A negyedik Orbán-kormány újabb kulcsembereinek neve szivárgott ki

Portfolio
Czibere Károlyt a szociális államtitkárság élén Fülöp Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) eddigi nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára váltja, míg az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) közigazgatási államtitkári posztjára Latorcai Csabát kérte fel Kásler Miklós, a tárca várományosa - értesült a Magyar Idők.

A lapnak emellett megerősítették kormányzati körökből a hvg.hu információját, miszerint Bódis József, a Magyar Rektori Konferencia elnöke és a Pécsi Tudományegyetem korábbi rektora lesz az oktatási államtitkár. A fentieken kívül már korábban nyilvánosságra került, hogy a Miniszterelnökség közigazgatási államtitkára Janó Márk, parlamenti államtitkára és miniszterhelyettese...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés