Előfizetői tartalom

A város, ahol öt lakásból négynek 290 millió forint felett van az ára

Portfolio
A kaliforniai San Francisco és San José városában 81%, illetve 70% azoknak a lakóingatlanoknak az aránya, amelyek legalább 1 millió dollárba, azaz átszámítva mintegy 290 millió forintba kerülnek. A Trulia Research adatai szerint ebben a két városban egyetlen év alatt 14 százalékponttal nőtt a millió dolláros otthonok aránya, ami alátámasztja azokat az aggodalmakat, miszerint az Egyesült Államok egyes részein ingatlanpiaci buborékok vannak kialakulóban.

A Trulia Research sok érdekes adatot szedett össze elemzésében, a legdurvább azonban a következő táblázat, ami az alapján rendezi sorba az egyes amerikai városokat, hogy hány százalékponttal nőtt 2017 októbere és 2018 októbere között a legalább 1 millió dollárt érő ingatlanok aránya.A győztes a számos nagy tech-vállalat főhadiszállásának helyet adó, ezért nagyon felkapott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés