Előfizetői tartalom

A neves elemző már látja a következő válságországot

Portfolio
Tíz százalék esélyt lát még a brit bennmaradásra Darvas Zsolt, aki a Figyelőnek adott interjúban arra is rámutatott, hogy minden várakozással ellentétben a Brexit-szavazás Európa-szerte növelte az EU támogatottságát. A brüsszeli Bruegel kutatóintézet vezető elemzője szerint Olaszországra nagyon oda kell figyelni.

Brexit és hatásaiNehéz gazdasági érvet találni a Brexit mellett - jelentette ki a hetilapnak adott interjújában a közgazdász, aki legutóbbi kutatásának eredményeiről számol be részletesen. Ezt a kutatást a Portfolio is feldolgozta, részletek itt:Kapcsolódó cikkünk2016.07.19A rendszer vesztesei ritkán intenek be ilyen keményen a politikai elitnekEnnek kapcsán kiemelte:Azokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés